fast hapdate!

kekonon buz lah ..buat fast hapdate…

1- i’m peknen 14 weeks …. 26 weeks to go…hopefully sume slmt ke akhirnya smpi melahirkan baby yg sehat, pintar , cute, soleh/solehah dan sempurna…still tgh mabuk2 smpi weight loss 2 kg…due to my condition..mata asyik mengatuk jek..kul 10 pm dah nk tdo …bg solat isyak kul 2, 3 pg… ngan skt2 urat lg… cmne la my ma bleh berank 8 org n org lain tergamak buang baby..

2- i’m also part-time master student yg dah running out of time…timeframe utk master dah ke hujungnya next session complete 5 years warghhhh help me…aku dah x motivated dah ..pdhal tggl 3 bab lg…bab 1 n 3 dah cukup….supervisor dah lama xjupa…. dgr  cite nk p cambridge further PhD akhir thn ni…co-supervisor pom dah kt aussie…skali skala tanya khaba..lastest khaba dia memberi satu kata keji ” u ingat delay2 siapkan master u bleh convert jd PhD ke:” uhuhuhuu sungguh tajam kata2 itu…akhirnya siap 1 sub topik utk bab 2 keh3…..sape lg nk bg kata2 pedas …next week siap lg 1 subtopic hahhaha

3- sem dah lama bukak tp aku still dok berpoya2…blog hopping….siap buat blog br hahahha sbbnya aku ajar dua2 subjek 2nd half…..x tau la betapa hecticnya idup aku bila batton dipaskan kt aku…..tiap2 ari ada kelas

4- telah dihalau ke kuala perlis tp till now aku x pindah…still x leh cope dok sana….panas berdering2 smpi nk terbakar kepala otak.. dok sana half day pom aku dah collapse …x tau la kalu full day…bg lah sy merempat dl kt sini smpi org2 yg nk amk bilik ni blk

5- 7 feb 2009 umoku genap 28 thn….dah bleh jd woman but i’m a girl and not yet a woman….still nk me”rebel ” x tentu psl….sjk peknen, temperature aku cpt naik…aku ssh nk mrh sebnya…tp lately byk sgt menda yg nk buat aku mrh…kt umh x pyh cite lah…1st time aku bersuara dlm meeting dgn tune yg agk tgi…bila tune dah tgi pitching pom lari lah huhuhuu sbb 2 aku x suka nk tgi suara…mesti pitchingnya pom lari…n sume terkejut hahhaha hasilnya dpt desktop br hahhaha sorrylah sy x bermaksud tp emosi x terkawal ms 2 hhuhuuuu thn ni x tau ada gift ke x…ada lg ke org nk bg sekuntum mawar merah, tudung or rantai hahhaha kenangannn

6- feel uncertainty… found during blog hopping “The happiest people don’t have the best of everything. They just make the best of everything that they have. ..Live simply…. Love generously…. Care deeply….. Speak kindly….

7- nk cukupkan jgk 7 keh…ni kan no peberet…selain hb lahir, ni jgk no jersey beckham dl…kalu ingat beckham …aku mesti ingat erin …yg meraung dlm wing time beckham ckp nk kawin ngan victoria ms form 5 dl hahaha sy tinggalkan dgn sebuah lagu dr alleycat hhehehe paragraph 2 je pom yg meaningful…yg lain tiada kaitan

Setahun telah berlalu by alleycats
Gurindam dan irama
Tidak lagi ku hiraukan
Setelah api cinta terpadam
Apa yang tinggal kini
Hanya sisa kesal kelmarin
Menjadi simfoni mendayu
Pada setiap malam minggu

Setahun sudah berlalu
Februari muncul kembali
Dengan kehangatan semalam
Tanpa ku sedari
Ku petik mawar merah
Ku tulis sekuntum puisi
Tapi sayang pada siapa kan ku beri

Kesepian memaksa
Ku lihat wajah di cermin
Terpandang aprut di muka ku
Bekas cinta yang lama
Apakah tidakkan hilang
Kesan cinta yang terus mendatang
Bermain di jiwa ini

One thought on “fast hapdate!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s