i’m turn to 28…

 

sy sdh 28 thn…sudah tua rpnya…tp perangai msh mcm bdk2….sbb bdk2 …bdk2 ini menyelebrate besday sy skali dng besday en mijie yg jth pd 10/2…ptt plat keta dia 9280…sy pom teringin no plate pakai no besday 7281…cun kan tp mlgnya tlh disabatoj oleh kwn baik sy…yg mengelirukan sy sms sesi memilih no plat…time tu dia ckp dah x dak..pdhal dah ada…x pe lah….nt nk beli keta br nt …lg 5 thn …aim lps bg mkn ank ikan kelisa hahha

dsc054491

ni kek yg disumbangkan oleh kanak2 riang ini…..siap tanya..”pn bila nk goreng mee bg kami mkn” wadus2 tgu sih…nt teratakku siap…bkn kata mee …segala mak nenek sy akan msk..

dsc054452

dpt jgk hadiah ini…..pandai bdk2 ni soh sy menabung….sy akan menabung utk membyr sume hutang2..

 

 

dsc05460

hadiah istimewa tentu lah dr en suami hahhahha….hsl godaanku beberapa bln lps….ingat x dpt dah sbb aku merajuk aka memberontak sbb satu case….berlaku sedkt keslpan dlm case yg aku amukan kali ni….maap la ye bang…diri ini insan biasa…penuh ngan syak wasangka …even slalu remind dlm ati …syaitan mmg suka isteri yg berprasangka tp nk buat cmne…ati ini x leh nk lari dr perasaan itu…sy dl kan bercita2 mau menjd detective…suka sgt siasat case…jwan yg berbau penipuan mmg cpt aje sy bleh detect…pengaruh dr buku cite enid blyton n sherlock holmes ms sek ren…lom msk lg siri ting 4 di sek sri kenanga…sri melati…sume sy dah khatam hhahha …

sy dpt ni…hehheh sebentuk cincin platinum …rega nay biasa2 jek …mula2 sy plh yg murah tp en suami soh pilih lg,,,sy ter up skit harga…x pe lah menda nk pakai smpi bila2…mhl skit x pe lah yeee…..tp smpi skrg en suami x wish….sungguh x romantik….sume nk kena phm sendiri….pastu mkn kt rasamas…jupe one family yg sy sgt muskil kisah idupnya….ntah…sy x tau nk ckp kesian ke pdn muka kepada si mangsa …

dsc05462

cincin ini tiada lg di jari sy yg cun ni sbb size yg ada adalah size tipikal wanita2 mesia…sy adalah model US, so sizenya perlu di alter….slm ms 2 weeks br bleh pick up huhhu….sbb pembelian 500+ dpt lucky draw…hadiahnya earing, pendant, gelang pearl…sy x nk earing sbb sy x tindik kt telinga…so i wish i dpt pedant…sbb en suami yg belanja sy soh dia plh….tup2 dpt jgk gelang pearl..sy merayu2 kt promoter 2 sy nk pendant hehhee tup2 dia bg …pendant white gold…ada batu ruby..trepat dgn koleksi sy…sy dah ada set delima msk …bhs org tua tul….tp lubangnya kecik sgt…harus beli rantai br hahhaha next year yee bangg…

thamx to all fot the wishes, gift n celebration…moga aku semakin tabah dan matang dlm meniti hari2 mendtg..dan dipanjangkan serta dimurahkan rezeki…dan bahagia selamanya…aminnnn..

Advertisements