aku ditag…

diriku telah ditag oleh cmah…tp playerlist i sume lagu lama2…sgt mls nk download lagu br…dan enchek landak x lyn lg order lagu aku…hehhee oopss iklan skit…bila aku bc blk entry lps…byk typo error…aku mmg mls nk double cek…dan aku jgk suka buat typo error..dlm thesisi mmg every perenggan ada typo error….ni sesi refreshment b4 buat soalan final….hohohoo nk abs dah sem ni….

 

Steps to answer this tag,

1. put your iTunes, Window Media Player, etc.. on shuffle

2. for each question, press the next button to get your answer.

3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS.

4. tag 10 friends.

5. have fun!

******

If someone says ‘are you okay’, you say?

What goes around come around by Justin Timberlake [dlm ati …tuhan tu maha adil..satu ari polan2 ni mesti kena bls jgk  P ]

How would you describe yourself?

I’m not a girl and not yet a women by Brtitney Spear [ P ]

What do you like in a guy/girl?

Ayat-ayat Cinta by Rossa [poyosss]

How do you feel today?

Masih  aku terasa by gersang [kahkahkah…nak mai keje td aku lyn lagu ni…dan 1 lagu jek dlm hotfm…tema lagu2 cinta…dl dok tmn sena x dan pom dgr 1 lagu..dok arau dan 1 lagu…nt nk pindah kuala perlis dan kot 3 lagu]

What is your life’s purpose?

Hero by mariah carey [ni la lagu motivasi ms dok mryt n dok kt tepeng…asl time nk mitivaed diri nyanyi lagu ni…time english class pom nyanyi lagu ni]

What’s your motto?

sampai ke syurga by faizal tahir [cm x dak kaitan jek]

What do your friends think of you?

Big girl by emilia [ni lagu zmn lower form tp kena ubah cute girl in a small world.. ]

What do your parents think of you?

pagi yang gelap by gelap D

What do you think about very often?

Someday by Sugar ray 

What is 2+2?

Menjaga hati by Yonie & Nuno 

What do you think of your bestfriend?

25 minutes by MLTR [ lgu ni ari2 aku nyanyi ngan nazuha time prep wakakaka]

What is your life story?

Dilemma by Nelly 

What do you want to be when you grow up?

Cinta  by  Melly Goeslow / Kris Dayanti

What do you think when you see the person you like?

u make me wanna by blue

What will you dance to at your wedding?

poco2 bleh hahhaha Hold me tonight by Angel One

What will they play at your funeral?

aku nk family n ank2 aku bckan aku yasin n berdoa la wehh

What is your hobby/interest?

lagu sek ren….”kupetik bunga mawar ku letak dikepala …ku jalan sini sana..harum wangi baunya” hobby dlm angan yg blom di implement lg hhaha gardening

What is your biggest fear?

kenangan terindah bt samson [tangkap leleh u kalu time sadisss]

What is your biggest secret?

Biarlah rahsia  by makcik ct 

What do you want right now?

Aku masih disini by XPDC

What do you think of your friends?

Apa saja utkmu by KRU

What will you post this as?

in da club by 50 cent [lagu tgh dgr skrg]

 

yeahhhh…tambah x aku buat sume ni hehhehe..kalu buat soalan testing dah siap 1 soalan siap ank2 dia skali hahhahhah

dan sy ingin mengetag…

1. norsuriya

2. teduhkasih

happy tagging

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s