22 weeks

dsc05621dsc05519

 

yehaaa…sdh 22 weeks…lagi 18 weeks….ngeh3….td p routine check up peyut…check up ngan bidan pelatih…x smpi 3 min..dia pom x tau nk tanya apa…aku lg lah hehhehe sbb dia x meyakinkan…aku x bgtau yg aku bleeding last week…sia2 je nt kalu dia refer spital…aku msh trauma ngan mulut itik 2 …..ngeri2…last week aku bleeding…bgn2 tgk ada 2 tompokan darah….tidakkkk…terus termenung…en suami plak nk ke penang ada promosi…terpaksa la ajk kam teman ke mahsuri…bkn x leh p sorg…tp tkt apa2 nt x leh nk blk drive ke…baik ajk peneman…dr annuar ckp may b sbb aktif sgt uhuhuu…bila pk2 balik ye jgk…aku br lps blk kg…ms kt kg buat jgk keje skit2…ada angkat lesung batu jgk….b4 2 p cameron…yg 2 x dak angkat berat2 ….tp brjlnnya sgt lah….lg 1 br teringat aku penah bernazar..kalu dah preggy nk bersedekah…dl time study slalu nazar nk posa sunat…tp dgn keadaan skrg amat x sesuai…so last saturday p la pekan rabu..beli2 pas tu ltk kt masjid simpang 4..main letak jek sbb x dak org …lunas dah nazar …lega…puasa ganti pom x buat2 lg…

lyn pic di cameron hehehhe

dsc05534

ni dkt smokehouse…rent dia usah dickp…rm580 ..baik simp duit beli handbag LV hahhaha 10x simp x skp lg…kena ikt ckp datin sofiera p kikis dato’ 2 kaya hahhaha

dsc05539

 

 

dpn hotel tmpt menginap…best ala2 bali.century pain resort..sume hotel cottage tggl rate2 yg x tercapai dek poket gue

dsc05540

kalu byk duit harus buat kt taman kembang setaman hikhik

dsc05560

abaikan sweater yg mengembang..bj dlm 2 bsr tau

dsc05566

shanteek nyaa

dsc05567

nk jgk

dsc05575

stroberi

 

 

dsc05619

dsc05609

 

hasil dari cuti2 mesia ini…sy mau menamakan my casa sbg casa de la rosa…yg sadisnya my casa plg lwt bln 8 br bleh dok..doa2 kan x dak mslah n bleh duduk by bln 6 aminnnn….so lbh kurang 2-4 bln lg….sy harus control diri….adusssssssss

5 thoughts on “22 weeks

  1. puya says:

    wahaha ibu yaa dah buncit!!! phewitttt!!!!

    P/s: haa baik kumpul duit beli beg LV…cukup 4 tahun i belikan kat sini…nnt boleh tubuhkan kelab GENG LV lak hahahahahaha….

  2. danbintangberkelipan says:

    teruna hot : aku x smpt approve lg ko dah bising ekkk….jgn la merajuk en teruna…ko lari ke lubang cacing pom aku cr..

    puya : hehhe dah nmpk dah peyut ….kalu i pakai LV mesti org ckp i pakai yg pdg bsr…

    jihan : thanx jihe..kuat sgt jale …2 hok bleeding

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s