tag dr mummy faheem..

memula upload gambo kawin paling di gemari

pic kawen sy byk jgk…tp sy x fotogedik kuang3… pose hrslah btl..kalu x nmpk sgt gemuk hukhuk…ni lah antara yg sy suka

dsc_5982

1. 4 sbb suka gambo tu

 -en suami nmpk kurus

-kegemukkan sy pom dpt disorok

-muka sy ceria

-en suami sedikit tersenyum…dia sgt ssh nk senyum bila amk pic…konon macho la amk pic masam

2.Tarikh penikahan dan di mana

 -9 mac 2008 dan  di rumah mak ayah sy di republic of besut

3. Tema

-putih masa nikah

-ijau gelap utk outdoor…sy x bersanding di umh sbb ms 2 arwah bak skt…sy x smpi ati nk buat grand2 sgt..just kenduri kesyukuran 

-cokelat di perlis….sy x suka mak andam kt sini…dia make up sy cm hantu

4.Mengapa kamu memilih si dia untuk jadi teman hidup?

-nape ye wakakakaa

5.Nyatakan harapan pada perkahwinan ini

-sama seperti org lain…moga2 berkekalan ke akhir hayat…dijauhkan dr sebrg dugaan yg di luar kemampuan sy…dikurniakan anak2 yg soleh dan solehah dan kesihat yg baik sentiasa ..aminnn

6.Tag org lain utk tugasan ini:

tidak lain tidak bkn.

 

– momma ummar

 

yehaaa..it’s may already…only 91 days to go….last week satu tindakan drastik di ambil….aku tiap2 bln ada waktu emosi x stabil..tiba2 jd sebak x tentu hala…pk kehidupan lps berank…dok menumpang kasih di umh org….etc2..etc2…sy pom mogok mau pindah umh…kuang3…dan akhirnya berjaya….sib baik agk senang dpt umh….rezki ank ;)…so jadual idupku akan berubah…

may ni pom dah penuh…blk kg 28 mei…b4 blk kg

-kena hapdate keje2 in-situ…1st time aku tggl keje yg di amanahkan..lgpun aku no 2… yg no 1 bleh buat….dan aku harus selfish skit…kalu x ati ni jgk menderita ditinggalkan en suami seminggu..dan sy mau blk buat tilam kekabu baby…blk mkn food2 yg penuh dilist di kepala ni nyum3…blk beli lain2 kelengkapan …kain batik …aku ada 2 helai kain batik jek..keh3…lps berank harus pakai kain batik…nt x smpt bsh…

-22hb ada pemantapan dip..kena buat sume2 surat-menyurat…ok la ari kejadian sblm blk kg…x dak rs terbeban.

-b4 blk..p byr deposit umh….umh sewa bleh msk by 1 jun tp sy blk kg…so byr dl..msk lps blk kg…2st week  tu aktiviti cuci umh…angkut skit brg2 kaca pakai keta…weekn br angkut pakai lori…aku rs nt lengang umh my MIL …bila sume brg2 aku kuar…

-dan azam sy di bln may….bab 2 harus siap ….harus sih..

so apa lg….writing2…writing

tp tgn dok google jgk babycoat hhehehehe dan segala mak nenek lg…bln dpn bleh shopim ngan senang ati tanpa memikirkan..”mau ltk di mana brg2 ini”…

 

Advertisements