things to do..

dalam minggu ni kena settle

-poster EM -harus siap esok, nk p anta printing plak

-call R&D – tanya LO + duit petty cash

-amk brgan tupperware

-alignment keta

-servis keta (dah booking azmi aziz)

-bank in duit road tax+insurans

-ermmmm abiskan chapter 4

                         **********************

ooohhh wishlist saya bulan lps dah dicapai (bab2 shopim laju aje)

saya mau de perfume..tp shompim ngan si tecik bersama stroller..pilih punye pilih terkena jgk de toilette

utk anak ikan

 >>> balang kueh corningware x dak kt emas kerajang…saya gedix beli jgk yg luminarc kuh3 tp dua ketoi aje..balut pom x bukak lg

>>>> handbag hehheeh tunggu dr wenn…lupa nk follow up dia beli x ..beg yg i titip ni

                                                    ***************

wishlist bln ni sgt la banyak Hohoho en suami dah jeling2 dah sbb bln ni gilekan brg2 ank + umh…so dia harus hulur sekali keh3..kalu brg2 sy sendiri, saya yg kepingin so saya yg bayar keh3…

saya suka Y.E.S …kt jj @queeensbay saya berjaya merembat 2 khakis + 3 shirt baby poney,  1 jeans + 2 shirt  MIKI , 2 jeans + 2 baju tdo baby kiko, 1 t-shirt kiki-lala, 3 pasang bj tdo little coro PIGEON, 3 toys, 1 baby carrier jenama mampu milik sweet cherry ni pun rega rm 63 tp sbb en suami yg nk sgt saya iakan aje sbb saya nk beli brg saya lg keh …kang kena sekat plak..sila guna masa ke IKEA nt ahahha sdh x larat nk dukung budak tecik itu. dan beberapa brg lagi dgn rega RM 5++ …sbb sume brg sy amk yg less 50 dan 30% ….heavennya, rasa mau p menuai baju lg..tp en suami jeling…saya pun stop keh3…dan takut kt KL lg byk hhahaha menyesal kang

                                                      *********************

apa azam thn baru anda…mcm2 dlm kepala saya…nt n3 br…banyak sggh nk menulis entry pengalaman bersalin, n3 ry adilfitri, ry adil adha, internet ihsan I*P kt umh saya sgt slow utk upload…hanya bleh view sj hahhaha

                                               *************************

semlm saya tdo 2 beranak…en suami ke KL….skrg KPT dah ketatkan procedure pengambilan stdn asing…en suami dan kwnnya yg slalu kena p …en suami ada contoh terbaik, pekerja yang x penah menggunakan alasan anak atau isteri untuk mengelak diri dari outsation even anknya x sihat…or isteri yg sarat mengandung + x sihat…oh yeee! imyan demam nk tumbuh gigi….sebagai superwoman in making….kul 3 pg br tdo..dok dgr nafas dia berbunyi…risau sih takut dia x lps bernafas…akhir bln ni start lagi promosi smpi bln 2 2010…so saya akan tinggal dua beranak lg…ptg semlm b4 p letrik terputus kejap..n rkn segosip call…dia sdh mau berpacking brg utk bernomad di hotel…saya kata saya mau join keh3…saya lupa en suami di sebelah sdh berpandangan serong…mesti dlm ati dia ckp ‘awat x p tdo arau, sanggup ikut kwn lg’….ermmmm daddy, u know the answer oreadi lah…n saya buat x tau …case close tp kalu btl2 letrik x dak semlm..mana tmpt yg akan saya tuju…hotel or arau..

One thought on “things to do..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s