sisa1 2009…salam maal hijrah

penat sih..br lps lipat kain…2 pun x abs..skrg dah x kisah kain x berlipat…main longgok dlm bakul dl…dah solat isyak trs ZzzZZz…2 lah rutin skrg..kdg2 pinggan kotor pom bsh di subuh ari…

selm kul 9 pm smpi ke umh no sembilan…terkandas kt gurun 2 jam setgh hohoohoh lori kontena langgar lori kontena..abs remuk…jalan trs jam …x gerak langsung.sok ahad…last day utk rehat…siling pun dah ada sawang adeii harus amk cuti next week utk housekeeping..

lps ke kl…saya samb cuti di ipoh…check in di hotel tgh2 bandar ipoh…kes x larat nk drive blk…ada ka ptt sambung shopim kt ipoh..pas tu x larat blk..saya berjaya mkn ns lemak sahak…walaupun ptg2 kt sana ujan lebat ribut petir…mkn ns beriani hameed tp hameed kt warta…nasi beriani terbaek adalah di metro kajang..mkn ns beriani gam di seksyen 15..rsnya biasa2 aje…sbb sy expect lauk dlm nasi+mkn dlm keadaan rushing..sbb mkn bergilir2 ngan en suami..saya juga berjaya menabur duit di IKEA + the curve yg menyebabkan saya terpaksa posa shopim kain baju utk kumpul dana shopim ke medan plak..1 jek hajat yg x tercapai..utk berjupe momma jihe sbb last min sy ke umh stdn..adei la stdn skrg…mcm2 perangai..smpi kena cr ke umh…dah la umh di pandan indah…address 24 F…saya dok aim umh apartment or yg tinggi2…tup2 ianya town house…ats umh org lain ..bwh umh org lain…so sorg je bleh ltk bwh porch keta..no wonder keaadaannya sgt crowded..tiba2 saya bersyukur berada di negeri2 x berapa membangun nih…sbb x serabut cm 2..cool jek..umh si stdn plak tgkt ats…jenuh la jgk cr jln nk panggil…

pic…nt lah saya upload…food still x leh lwn park royal…sama standard cm hotel 3 start..ID nye aje yg macam istana

senin nih…byknye keje
> mau baiki mounting keta
> ekzos ank ikan pun dok berkerincing…maknanya weldingnya berkarat lg…adeii ni kali ke 3 ekzos buat hal…mekanik 2 ckp kes x speed laju pagi2…sbb pg2 ada air dlm ekzos…akak dok perlis ni dik…x dak kejenya nk speed laju2 dlm taman…kena sumpah kt org nt…nk speed skit pun…ats highway yg berstatus jln persekutuan sbb saya penah kena saman sbb bwk 100 km/j…saya ingatkan itu highway
> mau amk brg tpware…yg x smpt amk b4 ke KL
> mau byr ansuran ank ikan dan kedit kad
> plg top sekali…mau writing.

daaa….br lps tgk cerekarama …kerana lidah…nyeri sih…besar pengaruh lidah ni..lidah boleh menyebabkan iman seseorg runtuh…nauzubillah..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s