Ho hO Ho balik kg…hati girang

*semlm we all p dinner kt putra brasmana saje..ye lah nk mkn grand skit x dak tmpt…putra palace, brasmana..dua tmpt tu jek…layan live band dengan angin separa kencang di perkarangan hotel…imran tdo dlm stroller hehhe ibu dan daddy mengisi perut..ok lah rsnya ..lbh kurang santai cafe…semlm Ilah mtk kek sempena anniversary ..i jwb x dak kek..doa selamat je😉

*sok i blk kg…yeahhhh…imran nk jupe tokma…tokma dok dengar imran membebel thru tepon jek…lps anta we all ke kg..

*ari jumaat daddy ke KB ada promosi di sana till ahad..

*sabtu x silap mcna menikoh…dah sebln..i dok melayan soklan2 yg x tercapai dek akal ..jgn lps kawen mg tanya lg hahhaha dah tau kan..na menikah ngan enchek lawyer..masa dia ckp

 ” yaa, aku nk nikoh”

“ngan sape, bdk lawyer ke”

“ngan bdk lawyer tu lah”

“aku tau kalu x lawyer mg x nikoh”

hahha  i know u Naa…kte mmg ada spec..nk org2 cm Naa..Naa pun zmn kt Dato’ Onn lg aim bdk2 law, spec future husband..cikgu x main, plg kurang cikgu pom degree kena engineering hahhaha tp Na ckp ms kt Miri dia dah buktikan ..pangkat bukan segalanya ..yg penting cinta hhaha tp kan sape x mau kawen doctor-doctor, doctor-eng..tepeng-M*KK, tk*-tepeng hahha kalau parent kaya2 msk magazine cm bdk2 batch i lerr..tp sape la i..nk harap tu sume..rupa x dak…i sedar diri……kawen ngan en suami pom dah syukur, tepeng-teknik…ok gak tu hehhehe

Tp Na btl2 menunjukkan yg dia kawen ngan lawyer sbb masa i mau bergosip ngan dia…

“Naa, mg tau dop d*t dah kawen ”

“Tau, set2 klate (org2 klate yg belajar di tepeng) oyat..laki dia tu keje apa ”

“Pilot”

“oooo..perkahwinan berprofile tinggi”

alahaaiii..ku harap komen lain lah Naa..sejak dok ngan lawyer nih…ayat2 pom berprofile tinggi

*isnin malam..majlis tahlil utk arwah bak..

*selasa i kembali ke sini..hrpannya sume keje yg pending bleh siap lah..mgu ni lgsg x tgk thesis

*rabu kije lah

*khamis…majlis merisik my sil..i still x tau nk amik cuti x..x tau adat sini..cmne suasananya…tp i nk tempah kek keramel je lah bg depa jamu org

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s