busuk2 masam ibu

intro si busuk2 masam ibu hehhe

masa 6 bulan…masih pakai booties..i ibu muda ..muda la sangat 29 thn hehhehe my ma dah anak 5 masa dia 29 thn….serba x tahu..masa 4 bln..p klinik baby ariq masih bermitten n booties…kena tegur ngan cik misi…x perlu bermitten…jari2 dia nk xplore benda2 baru….jari2 nk merenggang heheh malu i…nk cover i cakap…risau dia cakar muka…kuku dia susah nk potong hhahahha

cite masa 6 bln ke klinik….cik misi tanya ..dah feeding solid food ke..i jawab..a’a…br seminggu…jujur u..cik misi jawab…x bleh lagi..tunggu betul2 cukup 6 bulan ahakss

cite masa 7 bln ke klinik….makan apa dah…makan bubur nasik ..letak bla bla…blender…oppsss terjujur lagi..x payah blender ..dah 8 bln..lenyek2 jek kuh3…problemo skrg…baby ariq slow jek makan kalu x blend…kalu blend…lambat suap siap marah lg…whats to do..skrg try half2…sayur+ayam/daging blend …nasik lenyek2 aje

bento baby ke umah mak tok

 pagi2 siapkan bento ni…rasa baby dah besar cm nk p skol…biasa la ibu dia selalu over…beli beg ni masa baby 2,3 bln lg haha nt dah besar nk p skol ..x dak nye dia nk bawak dah..mesi dah malam ahaks

kunjungan pertama ke opis ibu...amik apa ntah

 sekarang macam2 peel budak tecik ni…dah pandai…pandai baling mainan…weekend mainan abis sebuah rumah dari dapur sampai ke depan…kalu weekend i malas nk kutip…sok nk keje baru kutip..pemalas betul ibunya ..

di weekend ari..x pakai suar..sbb panas...nk kuar jalan br pakai suar hehhe

di awal2 percubaan mengangkat montot

si lincah ini…sgt berani..berani terjun katil..dah sebulan lbh kot..kitorg robohkan katil ..tdo bawah..bilik tdo jd cm playground..sbb tilam kt bawah pun still tinggi..so kitorg susun bantal..so si tecik ni..dok mai turun naik tilam lah

cubaan duduk

babycenter.com ckp…pttnya bila 8 bln dah bleh duduk unsupport…tp imran kena support lg..kalu x support kejap jek bergoyang2 huhuhu..cuba lagi ye sayang ibu

h4ji Imr4n 4riq bin Izw4n Nurl7

ole2 dr kwn daddy p umrah…kopiah skrg pun nk pengudaraan heee pengaruh mana nih…

kawan2 opis ibu pun..ada beberapa berita gumbira…congrate la ekk..sume impian tercapai

cepat la besaru wahai anakku…x sabar tunggu sethn…berdebar tau tunggu anak membesar…blom skali dia bersekolah dgn dunia sekarang

ibu..cukup bermonolog …smbg baca report Li…baru siap 1 report…ada 9 lagi uwaaaaaaaaaa…buhsan

sok i ingat nk p amik vaksin h1n1…saje buat research…ada side effect rupanya…x jadi lah amik..hanya mampu berdoa ..smoga saya dan keluarga serta mereka yg di samping saya sentiasa di bawah lindunganNya dan dijauhi penyakit ni….rupanya ada agenda tersembunyi tentang wabak ni…arghhhhhhhhhhhh

y$hu** ni mmg jht….search pasal pemakanan baby pom…ada agenda depa…depa ni mmg lah

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s