ada apa dgn cameron

skrg tgh tgu printer gua memerint thesis…baru 2 copy setgh …4 copy setgh lg…punye lah slow huhuhuhu target gue nk anta thn ni jgk hahhaha hari ni dah 24hb…last week ada masalah kendiri di mana rasa nk muntah bila tgk thesis ..terpaksa la berfoya-foya jgk..

x tau salah siapa…x tau tu..pdhal slh akak lerrr…dok minum air batu…dikejar pak lah lelah aka penat semula…hari selasa dah p neb tp x hilang jgk sbb p makan kepok losong ngan buah kiwi…salah minyak dlm kepok tu…atau salah buah salak yg pakcik kedai tu cakap x letak ubat…i pom percaya..mana ada jeruk salak x dak ubat mesti letak..nk tahan lama..kalu yg x letak pom jeruk pelam homemade @ jeruk yg kuah merah tu gulp sdp la plak…masam2 pedas2…tahannnn…ni msh rasa mengah2 skit lg….kalu x kena la p neb lg mlm ni huuhuhuhu

last 2 weeks gue balik kg….tp sbb bonus dah msk …rm500 je pom…tp still duit tu melompat2 minta ditukar tgn…timbul la idea mau sggh ke cameron..ada apa dgn cameron..smpi p 2x hiiihihiih babymoon imran pom kt sana jgk…IA jr pom kt sana jgk…mana lg mau p berbekalkan duit RM500…perjanjian dibuat…daddy bayar hotel…gue byr myk+tol ngeh3 percutian budget..

mlm ni p baru cr hotel…satu perkara yg horror bila pilih hotel kt CH ni….gambar dlm web harus gempak…nama pom gembak…tgk2 umh kedai huhuuhuhu…tp sbb cuti sekolah rate x leh blah….hotel cikai pom 100+…daddy booking iris house…btl2 tgh pekan RM159.00 sbb tgh pekan so x dak bekpes…

seawal pukul 10…awal sgt lah tu..kitorg bergerak…seperti biasa ada pit stop kt arau…dan bergerak brunch di mamak @jitra..ngeh3..smpi cameron pukul 5 pm…jammed ok…keta bersusun naik ke CH….sggh kt market CH beli jagung bakar ngan cendawan celup tepung….ibu dah kelaparan…trs check in….lps solat dan bersalin lbh kurang….x mandi…sejukkkk…kuar cari makan…pusing-pusing…berlagak x mo dah mkn medan yg penah mkn dl…pdhal sedap….sejuk2 daddy ckp sedap mkn steam boat…mslahnya steam boat sume cina punye…i sgt ler was2….pusing2 jupe ini..

glory 78

x silap hotel sebelah tu de fern apa ntah…yg penting ada terpacak besar logo halal tp dr jbtan agama pahang bkn jakim…kira ok lah..lgpom ada makcik2 tdg labuh ..yg mkn pom sume melayu…servant depa indon huuhuhuhu…rm23/pax tp min 2 org…kena la amik utk 2 pax….gle byk ok

bdk paling gumbira bila makan

ibu dan anak tgu makanan

ari tu kempunan nk mkn aiskrim goreng sib baik ada kt sini…walaupun rm6 kt pantai batu buruk bleh dpt 3 ketoi ihihiihihi

tgk mata imran kt mana

ais krim grg sos stoberi..dlm masterchef pom x dak org buat😉

ni dia item2 dlm steam boat…mmg x abis 2 org…daddy ckp perabis sayur2 yg mahal ngan haiwan jek…yg lain x abis x pe hahhaha amik kuah tomyam…kaw gile siap bg paste tom yam xtra dlm mangkuk kecik utk tambah sendiri😉..tiada dlm gamba white coffee ngan teh tarik…sejuk2 kena minuman panas..

bhgian bwh tu mee n bihun..pas tu plate ke 2 sayur2..saja bg effect tinggi menimbum

mcm purak2 senyum...purak2 bila perlu cukup lah

tgk imran mkn

cmni la kalu imran mkn sendiri

lps makan berjimba kt psr mlm hihiih kt pasar mlm pom bleh abis rm250 huhuuhuh tp ole2 utk kwn2 tertinggal kt kg…mana bleh thn tgk menda2 bertemakan stoberi yg merah dan pink huuuuuu utk gue…gue beli shawl corak burberry x tahan ok tgk corak2 burberry tu ngan beg kalu pakai perasan cute hihhihi

suka riben tu

blk ke bilik kul 10 lbh…psr mlm ttp awal..kul 9 lbh dah kemas2…pagi soknya bekpes kedai mamak lg…cm x dak kedai lain hahahaha roti canai utk ibu dan daddy..ns lemak utk imran😉..lps bekpes p petik stoberi..kt big stoberi farm…jupe 2 pupu…..dl dtg pom jupe sepupu muhehehe kebetulan btl..

imran yg suka berlari

pemetik stoberi

pic terakhir slbm bateri dgcam kong koh3

bijak sgt x charge bateri dgcam…bateri dah kong….x dak dah pic..imran sgt la suka berlari…x suka berjalan..dah la sume jkn berbukit..mengah lerr ibu…pastu petik stoberi p dekat tmpt yg ada stoberi besar2 tu apa ntah nama..beli pokok bunga dlm pasu kt my ma…singgah 2 tempat bunga pasu ni..pas tu imran Zzzz….bila smpi market…daddy trn sorg …beli sayur, stoberi, teh utk di bawa pulang..x leh menda2 celup tepung tu…sdp btl lah pandai diorg grg….dan pula ke bumi ulul albab….lalu kot gua musang…sampi je gua musang behenti mkn lunch di pukul 4 ptg…smpi umh tok ma kul 9 mlm…daaaa

2 thoughts on “ada apa dgn cameron

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s