daddy turns 31

semlm sebesday daddy yg ke 31…dah belanja pizza in advance kt tesco ahad ritu…so kali ni tiup2 lilin je lah…ekceli tiup2 lilin ni pom utk imran…imran sejak pandai tgk kartun ni dah pandai nk tiup2 lilin sebesday..punye excited smpi api lilin sambar bulu mata skit…poor imran….sib baik daddy perasan

ekspresi muka imran masa bukak penutup polisterin ni “wahhhhhh” pengaruh upin ipin plak….

lilin recycle sebesday imran ngan sebesday ibu dl….bila dah ramai ahli keluarga..nk save… kelengkapan sambut sebesday kena simpan hihihih cheapskate

semangat x anak sebesday boy…even dah pekena mee grg umh tok 2 pinggan …blk2 tgk ada kek plak

sabar menunggu daddy potong kek…kek anniversary kitorg x dan amik pic dah ada kesan jari si tecik ni

ini adalah kek eksrem..hajat di hati nk kek eksrem baskin robin…tp mana mau cari…sib baik kt perlis pom ada kek eksrem….aku dok imagine the whole kek tu eksrem tgk2 bahagian tgh  jek…atas dan bawah kek sponge ..kt luar coating ngan fresh cream..perisa cokelat..reganya setgh kg/rm35 kalu 1kg/rm50..lg untung amik 1 kg tp kami 3 beranak sajork ..amik 1/2 kg je lah…

ni partion imran….pesaing ibu mkn sekarang..mtk2 la ibu bleh kurus lps ni…sbb sume dah bg kt imran hahahaha

selamat hari lahir  daddy (even daddy x baca har har har)….dah 31 thn dah…smoga dipanjangkan umur….marilah kita menabung supaya bleh bawak sefamily p umrah, naik haji b4 umur 45… smoga dimurahkan rezeki…cpt2 dpt post tetap…bleh la ibu shopim lebih skit…sentiasa sihat sejahtera…dijauhi dari anasir2 luar yg bleh mengganggu gugat kami….sentiasa sabar menghadapi kerenah isterimu yg emo2 dan anak2 yg notti2…smoga keluarga kami sentiasa di bwh lindunganNya..amin

aku br transfer pic2 lama….kalu rajin byk la upload dlm ni…tgh2 cari feel nk buat soklan xm…pdhal 1 soklan besar je wakakaka nk cr feel cm apa

2 thoughts on “daddy turns 31

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s