yeee masa telah tamat tetttttttt

1- cuti-cuti mesia bersalin gue tamat minggu ni…next week dah start keje….mid term test x marking lagi…ok minggu dpn kena settle kan sume carry mark..

2- recap dari start cuti..i cuti awal seminggu…tgk2 by edd pom x bersalin jgk …byk la kisahnye <———ni kena buat satu n3 eh bukan satu tp berepisod2 mula ngan p berjalan2 kt denai smpi bersalin😉

3- selamat bersalin IA jr pada 11.07.11 ooohhh mykid x p amik lg ;(…….diberi nama iqbal aniq pada hari ke 7 mengikut sunnah ..baby kena beri nama pada hari ke 7..p b4 tu dah sebut2 kebarangkalian nama2 terpilih…kalu ikut btl hari ke 7 baru bleh panggil…lps jaundis selama 2 mgu…balik lah ibu dan anak2 ke kg..tgk2 jaundis trn ..saje jek nk uji ibu,,berpantang la ibu selama 44 hari..pantang x kuar umah je lah..makan dah start curi2 masa 40 hari hihii..

4- raya ke 4 pulang kembali ke umah #1…yg x jd rupa umah..sawang sambung bersambungan..habuk menyelimuti perabot2 seperti salji yang turun wakakaka stress je tgk…blm describe taman lg…semak naik  paras pinggang …adeeiii la enchek daddy

5- berjaya bwk iqbal ke tesco, the store, makan di cmart hahaha yg penting ibu dapat release stress setelah berkurung dlm umah

6- last week ramai tetamu..my ma, adik2 dan kakak -kakak dtg kononnya meraikan konvo gue..tp sebenarnya diorg mau ke langkawi…bunga pom pilih ramai2 bayar sendiri😉 <——kena buat satu n3 ala2 pemenang miss universe bg ucapan ..

7- hari jumaat lps umah #1 kosong kembali tp masih riuh dgn suara imran berselang seli jeritan raksasa ibu  ..i pom ke langkawi bersama rombongan cik kiah tp tggl anak2….i x dak kudrat nk p langkawi bwk anak2…dlm x plan abs jgk dekat rm500 cash+duit plastik ..ibu mmg x leh p mana2 tanpa meninggal jejak pada bil cc.

8- ni minggu terakhir tiba2 eh tiba2 ke iqbal kena seborrheic dermatitis hasil diskusi ngan dr senn..x bahaya tp x sdp mata memandang…imran dl x dak masalah kulit..ye lah dlm pantang my mum yg mandikan sume….blk sini jaga sendiri dlm 2 minggu dah msk keje anta kt mak tok..tu pom selsema sbb x lap kering ubun2…ni jaga sebln terkena plak sakit kulit..ibu nih  kalu mandi lap kering2…..sume menda perlu kering ;(

9- imran di usia 2y and 1m….fanatik air…mandi pool 4x sehari anda mampu ..nk bilas sambung lg dlm bilik air…semlm lagi lawak siap bwk msk buku ngan pencil dlm bilik air sbb nk lukis kapal dlm besen (*ibu=pitam)…sib baik tdo dlm bilik air je blom lg..atas meja makan selalu dah harhar tgh mkn pom kepala lentok atas meja….

daaaaaaaaaaa iqbal sudah jaga…almost 3 bulan iqbal tdo tanpa buai akhirnya ibu ngak tahan …daddy sabtu+ahad kelas 12-3 ptg…sampai umh kul 4 ptg ZzZzzz utk memberi rehat utk ibu ..buai adalah perlu supaya baby tdo lebih lama..tinggal layan imran yg x penah letih bermain apa2 lah abang ..asal sel2 otak berhubung😉

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s