percutian keluarga

tahun 2011 ni….keluarga imran x bercuti lg…percutian free ke KL awal thn ari tu ikut rombongan cik kiah opis ibu je….pas tu percutian dlm negeri…piknik di bukit ayer, p wang kelian cm 2 jek…..sempena dpt bonus ibu pom kira2

budget RM 500…agak2 mana bleh p hihiihi setelah survey2….pas tu ada ahli rombongan mengamuk-merajuk-malu nk ikut dan kakak2 yang lain kena marah bertambah😉 ….p zoo je lah cik kak…ada ati nk p genting..super peak season skrg…hotel pom ala2 x logik reganya….lgpom letih beratur je lah…x leh main banyak2..so lain kali je lah p genting ye adik2ku…

sabtu..daddy ada kelas masterjinya lg…last class utk sem ni ..yippie…ye ibu lbh2…1 sem weekend kitorg yg sangap…x ke mana2 pun dah kelas dua2 hari sabtu n ahad…kelas abis 4 pm…bleh la bergerak lps tu ..destinasi pertama

1- mee udang kuala sepetang – org lain p makan pas tu blk terus…kitorg sethn plan baru bleh bertindak hiihih

2- overnite di rumah cik daa ihihi penginapan free di situ…nk bergather2 ngan rombongan dr kg…tok ma imran pom dtg tp nk blk ari ahad dah…bergather2 1 mlm pom jadik

3- ahad punye plan x tau lg tp area ipoh je lah….lost world of tambun may be

4- isnin bergerak ke utara semula…kita ke zoo taiping …..bg imran kenal animal hiihih ni btl2 trip keluarga..ni kali ke 3 lah kalu jd i ke sana..penah rasa yg waktu siang ms lps sek dl, bwk amirul ngan nite safari ngan gang2 ukm…

 

 

 

5- ptg adalah percubaan utk ke queensbay, ada outlet yg dok melambai harharhar petang -pulang ke rumah no 1

tunggu resultnya next week…jd x tentative ni…ngan iqbal yg dah x mo dok dlm stroller…letih ibu beli stroller baru…sib baik RM139 jek…kalu RM1499 mau ibu g jual hahaha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s