si kurus dan si chubby

teringin nk hapdate tp mls nk menaip hihi kamera lupa bwk lg nk hapdate pic percutian kami…pic resolusi tinggi ayat cm blogger hiburan tegar😉 pun x dpt lg. holiday sempena konvo cik ah. konvo i dl, i paksa dia datang sbb nk soh teman my mum dlm dewan. so konvo dia kena buat lawatan balas. skrg konvo ada outdoor photoshoot mengalahkan photoshoot org kawen hahha tepi pantai, taman2 bunga haha kitorg p putrajaya. penuh la dgn org2 berjubah amk pic.

Image

model x berbyr…ni pic konvo i thn lps. x dak outdoor kih3 studio sajork tu pun sbb i nak foto family kecik saya. x pernah berfoto studio since kawen😉 . byk banner ni x tepi2 jalan masa minggu konvo tp rasa over nk stop amk pic. tgk2 kt tmpt touch card pg2 ada. apa lg stop amik pic dr dlm keta hahhaha pg x dak org perasan sgt. bleh notice kt tepi jln sbb baju oren tok ma dari jauh dah nmpk. lps ni nk konvo pakai baju oren hahaha thn dpn susun konvo lg insyaAllah. 3 org dok struggle utk berkonvo thn dpn

sekian. akak kena tunggu pic jgk baru syiok nk cite si kurus dan si chubby. si kurus yg dah pandai jalan @1 year & 3 month..lega ibu sbb si chubby genap sethn dah pandai jln. tp i baca as long as poo2 n shi2 ok + aktif kita sihat. so komen2 dari org tu sila bertabah. si chubby yg 19hb ni kena refer dietitian. ibu dulu amk course dietitian 2 weeks haha tp memikirkan kerjaya ini memerlukan kte bg talk supaya ikt gaya idup sihat tp tukang bagi talk mempunyai spare tyre size backhoe + paha drumstik. so lupakan aje ni salah satu reason nakal lah utk tkr course haha i dah bleh predict apa yg nk diceramahkan. sama cm kena masa diabetic masa peknen imran. mkn nasi 1 cawan tnjk saiz cwn, saiz senduk hihi

last but not least. taraaaaaaaaa sudut pee.eh.dee sy kihkih

Image

baru pasang slps berminggu2 blk dr ikea haha jurnal baru skit. printer kena beli cartridge ori baru @ beli printer baru je trs. sebab output yg kuar jd bergegar. katanya ink bleh refill sekali sajork. tkt utk keje x formal bleh la print. bantal penting utk refreshment hak3.. bila la bwk tu nk ada bekas2 sample *vitamin R rajin ada jual x ngehngehngeh sambung baca jurnal😉

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s