CH lagik part 2

*n3 ini ditulis minggu lps mihmihmih

settle dgn frgs, ergs on progress. harap2 lekat la satu utk financial support projekku. so bleh la relax2 disamping keje2 hakiki…

sekolah ariq x penah update hahaha bz benor ibunya. tunggu la publish satu2. ni pun cite thn lps x abs lg😉

make it short je lah. kul 5 ptg baru btl2 gerak nk blk umh tokma. konon confident sbb penah lalu tup2 silap amk jalan jgk. jupe org asli, rendah hutan belantara. x jupe pun felda aring. laluan felda aring much better. laluan yg ni scary giler dah la lalu time maghrib. tembus masuk main road jeli dkt kul 10 mlm😉 baru la lega hahaha

sampai2 umah dah banjir kilat. keta pun kena park tepi jalan. dpn umh dah penuh air. lama x merasa banjir kt kg. 2 hari masak dlm air hahaha hari ke 3 bekalan air paip x dak. beli makanan kedai je la. sepatutnya x kena pun banjir kg ahkak tp sbb sistem parit x betul selalu la banjir kalit hohoho selagi ujan x behenti air x ke mana ;(

blk ke perlis semula di pagi hari sbb cuaca x menentu nih. singgah cmart sg petani. duta cmart kekdahnya. asal nmpk nk singgah hahaha tp cmart sp lg hebak dr arau.

Image

*samb balik hari ni hahahhaha

penutup travelog 2012…….

2013 dah masuk bln 2…cpt jek masa berlalu. still tengah adapt ngan skol imran. 2 bln sekolah baru 2,3x awal hahaha aawl maksudnya sempat sertai perbarisan pagi…. sempat berjalan nk ke padang bersama2 haha biasanya perbarisan dah abis. bdk2 dah start main kt pdg. teruk sungguh. nk awal ada jek rintangan. tiba2 imran berry2. x pun iqbal yg  berry atau cry2 nk nenen.

malam plak kalu try utk ulang qiraati semuka dua. imran plak yg dah ingat nk ulang muka surat tu jek hahaha parok dan parah. berdrama la nk soh ulang yg x fasih lg. abc sume x buat revision pom sbb ibu x larat nk berdrama. penah ada sekali homework. jenuh nk perabis huruf  ‘a’ satu baris. last skali ibu jgk buat. plzz cikgu jgn bg homework hahaha

moga schooling imran baik2 saja..ibu x kisah nk kena layan drama bgn pagi nk mandi. kena tol roti sosej singgit dua setiap pagi. balik skol kena tol lg air 2,3 hengget. belanja sekolah imran kalah abg adam darjah 2. target abis sume buku qiraati jek thn ni. amin. yg lain2 tu pakej lah skali mih3

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s