CJP

OST Cinta jangan Pergi

mengapa waktu tak pernah berpihak kepadaku
apakah aku terlalu, terlalu banyak berkelana
mengapa kita masih saja tak pernah bersatu
selalu saja bertemu, bertemu saat kau milik yang lain
mungkin kau bukanlah jodohku, bukan takdirku
terus terang
aku merindukanmu, setengah mati merindu
tiada henti merindukanmu
masih hatiku untukmu, aku tetap menunggumu
mengapa waktu tak pernah berpihak kepadaku
apakah aku terlalu, terlalu banyak berkelana
mungkin kau bukanlah jodohku
atau bahkan bukan takdirku
terus terang (terus terang)
aku merindukanmu, setengah mati merindu
tiada henti merindukanmu
masih hatiku untukmu, aku tetap menunggumu
aku merindukanmu, setengah mati merindu
aku merindukanmu, masih hatiku untukmu
aku tetap menunggumu (ku tetap menunggu)
(setengah matiku menunggumu) menunggumu
aku tetap menunggumu
Gilerr kentang….obsess dgn cinta jangan pergi lerr plop hahaha OST pun kena dgn jalan cerita. ย ada jek halangan lea ngan kalil nk bersama. fan lea mesti bias kt lea hahaha cian lea. tp tgk promo minggu ni lea nk blk kt hud. ahkak kurang bersetuju pttnya lea relax2 jek dulu. x perlu kalut2 ewahhhhh
*****
mood malas datang lagi…eh bkn selalu ada ke ๐Ÿ˜‰ mls nk buat keje. sejuk2 ni syiok tdo . hari ni posa ganti dah tinggal 19 hari …yeahhhhhh capai angka belasan pom dah cukup seronok ;( malu2 x padan ngan lelemak tebal tp posa sehari dah lembik
persiapan raya, baju raya tradisional dah anta tailor. baju2 casual anak2 belom lg. raya tahun ni kt kg so x yah pikir nk masak apa menu pagi raya hehehehe semestinya bajet 2,3 bln ni adalah utk ย raya *cek buku bajet*
*****
anak2 alhamdullilah dua2 sihat sejahtera. imran makin seronok kt skol. last week hari jumaat lewat bgn pg. Jarum jam dah dkt kul 9 pg. lalu ibu pom mengeluh, imran x yah skol la ari ni. lgpom jumaat kul 12 dah blk…tanya dia nk g skol x, nk lerr plak…kalut lah ibu bersiap ๐Ÿ˜‰
skrg pom dah start kuliah, maknanya kena bwk bag lappy. bila bwk bag lappy lupa bwk beg skol imran hahhaha dah nk smpi skol baru perasan. ibu buat taktik x tau. dah turun baru ckp. bag tertggl hahahaha nt mengamuk kena pusing amk bag semula. sib baik la tadika dlm beg takat ada sepersalinan kot muntah or kebocoran + buku qiraati. imran dah cipta rekod. shi shi dlm suar masa tgh makan. sayang kot nk tggl makanan adeiii lah
iqbal skrg cry2 nk trn ikt p skol abg. benefit ank rapat, adik cpt belajar, ikut jek apa abg buat. dah pandai abc, 123. baca buku bergambar. singing n dancing. pitammm ibu tgk ๐Ÿ˜‰
officially iqbal dah stop breastfeeding @1y 10m sob3 sedih tp terpaksa. ibu nk mkn ubat gatal yg x sesuai utk breastfeeding. lgpom iqbal bf main2 just utk tdo n malam pom sama. dah bsr ni, lenguh badan. tabik lah kat ibu2 yg bf smpi umo 2 thn lbh sbb mmg lenguh. sethn fully breastfeeding-3 bulan berbekal lg ke umh maktok tp top up ngan fm sebotol dua-7 bln bf kt umah saja. nikmat apa lg mau kudustai ๐Ÿ˜‰ kena buang ticker kt sidebar dah ;(
***
niat nk blogging aktiviti cuti sek hari tu tp aura malas terlebih sudah. lgpom kena amk pic dr fb n IG. agenda terpenting sepupuku kawen. 1st sepupu dr sebelah my ma. letih kenduri sampai lenguh pergelangan tgn proses ayam 30 ekor. nmpk sgt lah x biasa buat keje. biasa tlg kupas2 bawang jek hehehe
*pelamin masa kenduri kt kg. side perempuan kt ipoh. dpt la makan mee udang mak jah. alang2 kan tp keciwa sbb x smpt mkn cendol bismilah tkt x sempat sampai utk akad nikah malam tu
Image