6 months

Minggu ni msk 6 bulan…cik misi ckp “kejap je kan kak, dah 6 bln” wakakakka ye lah dik kejap jek. yg bwk perut ni je lah yg tau. dah msk 6 bln bleh la riki2 apa yg nk dibeli 😉 ni je lah menda seronok tiap kali peknen. tp ank #3. redha je lah pakai brg2 abg hahahahah wishlist utk dibeli adalah; (cm soklan exam)

1) bengkung ada zip..seksa dowh bengkung lilit2. kena ada helper. daddy lah mangsanya. lgpom x lama lps tu dok terjurai2. so kali ni nk beli yg zip ke hook

Image

2. pillow n bolster casing..bedsheet abg2 dah ada 4 set. tp ibu gedik jgk nk casing br utk pillow. dr iqbal lg dok berkenan tp tokma boo lyn nk jht patchwork tampal2. so order sj tp bertambah tailornya seorg yg bz. mtk2 smpt siap..sweet kan

Image

3. persalinan barang 3,4 pasang. utk ke sambut baby n p klinik check up.

4. utk feeding n breast pump. sume elok lg. turun temurun pakai. puas ati hehehe spare part pump yg dah loose pom dah dpt dr mummy amjad. siap pakej kasik 1 set :)…beli teat je lah. teat sume dah buang.

5. yg lain sume yg remeh temeh cm bakul bedak, bedak, toiletries etc.

see ank #3 list jadi 5 jek huhuuhuhu

ank #3 pom mcm2 penyakit dtg..berselisih ganti. rasa cam dah dlm pantang. cpt lah masa berlalu. x sabar nih hehehe