30 weeks

nampak sgt kan psycho. x sabar tgu nk bersalin ngeh3. dah masuk zon x larat nk bwk perut. duduk lenguh. baring pom lenguh. last week dah start basuh barang2 dlm kotak hikmat barang2 iqbal dalam pantang.  pilih2 baju 1-6 months jek dl. dah basuh 1 round. tu pom lenguh dah rasa. mmg dah kena start basuh skit2. ada ank #3 lagi haru dr #2. pakai-apa-yang-ada la jwbnya. 

 

en daddy skrg dah jd chef. hari2 google resepi. i tot one fine day kuar jgk blog ni bila google resepi bahahhaha just bersedia je lah. skrg x masak bkn sbb alah tp lenguh nk berdiri lama2. bleh tahan 2 masakan jek. yg ke3 mmg prepare bahan2 dan instruct dr kejauhan en daddy masak kih3

 

imran dah 5 years old. skol pom dah serius skit silibus. dah ada buku latihan kotak2 selain buku yg biasa jek. cikgu pom cm bg homework. awl2 skol i agk x notice tu homework naifnya ibu bahahha  dah byk kali bwk blk keje x siap br notice. homework kot hahhaha bermula la drama nk siapkan homework. nk tulis sepatah kena puji berbakul2 dulu. dah 5 y.o nih. nk kena free diapers la. skrg time poo2 n tdo. diapers pom dah tape hujung skali dah lekat2 gitu jek. abs size dah. sebagai pendorong bln ni dah x beli stok baru if ada stok mesti last2 bg pki jgk. skrg hari2 psycho imran. ‘pampers dah x muat, kt kedai pom dah abs’ hehehe nk diaperless ms tdo kena stop susu jgk mlm. ni satu lg cabaran. imran dan susu bagai aur dan tebing. 

 

iqbal dah 3 y.o. thn dpn nk msk skol jgk. so kena larr diaperless jugak di siang hari. ni tgh thn lah br start hahhaha ibu sgt larr pemalas nk start. malas nk berulang ke toilet setgh jam sekali. masa cuti dalam pantang nt bleh la start ;)..ibu pom mtk2 la istiqamah. jgn la sehari 2 jek rajin. at least nk nmpk hasil kena bertabah seminggu dua.

chayok2 ibu

#entry-ditulis-dikala- buhsan-marking hhahaha tiap2 sem pom gitu

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s