baik-baik sayang

Aku tak ingin kau menangis bersedih
Sudahi air mata darimu
Yang aku ingin arti hadir diriku
Kan menghapus dukamu sayang

Karna bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengakan aku

Reff:
Hanya satu pintaku untukmu dan hidupku
Baik baik sayang ada aku untukmu
Hanya satu pintaku disiang dan malammu
Baik baik sayang karna aku untukmu

Semua keinginan akan aku lakukan
Sekuat semampuku sayang
Karna bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengakan aku

p/s : ditujukan untuk anak-anakku supaya sentiasa di bawah lindunganNya (mode: unsecure…sejak ada ular lalu porch keta dan masuk dlm lubang dlm frame gril yg rupanya hollow masa sesi menghalau ular itu…aku rasa x aman hidup…cite kt jiran2 rupanya depa dah kalih..nak2 umah yg belakang2…tiba2 ada ular kt gate, kat peti surat ….horror lg kt tingkap ngan curtain huhhhhh sume yg ada anak kecik cmne la depa bleh survive …nk buat cm mana dah berubah di tepi bendang ;( kena ambik langkah2 berwaspada tabur belerang keliling umah)

jatuh cintan ngan lagu gitaris ni masa tgk showcase wali band raya ari tu…pdhal gitarisnya nyanyi part korus jek…ensem dowh gitarisnya itu

—-<@

 

hari ke 3 berkerja after a longggggggg holiday…maternity leave 3 bulan yg penuh dgn segala emosi..hanya org2 berpantang saja yg tau hihihi..2 weeks nk abis cuti baru bz buat stok.
 

jgn ikut saya…saya pemalas nk label satu2 pek ebm..just susun dlm bekas tp still mengamalkan konsep 1st in 1st out ikut bekas..random je lah amik pek dlm bekas tu…lgpom stok x banyak..x smpi seminggu dua dah guna…x kan smpi expired 3 bln 😉

apa lg yg berubah…oh yee ibu beranak dua ni pom cepat naik temperature…baru lps salah paham dan temperature naik…rupanya silap…cool down bu…jgn cpt melenting

beg ke opis jgk bertambah satu…ngeeee

my 1st longchamp  shopim bag versi eiffel tower bunga2 anakku *sambil mata berkelip2 pandang mummy amjad..PWP dgn pembelian rm50 ke atas …ibu gigih cari barang nk cukupkan rm50….asalnya nk beli teat avent #2 tp yg ada fast flow #4…tp beli jgk… x pe bleh simpan buat stok tp x kan dr #2 terus ke #4 …cian imran nt huhuhu last simpan dulu sambil memandu ke teduhankasih amik teat yg telah dititip kuiiikuiikuii

moga2 perjuangan aku dgn breasfeeding nih berjaya ke akhirnya…amin…kena kuatkan smgt, kebalkan telinga, tekadkan hasrat…sume2 lah yg +ve 😉

 

 

 

hasil tenusu di hari pertama bekerja….masih blom dpt nk stori mori kisah bersalin..hari 1st keje baru nk kemas handbag keje yg dah 3 bulan x terusik…OMG selekah kemas handbeg kt opis…kuar la sume2 vitamin masa peknen..dan jgk jupe menda nih

ni silinder guna msk nk cek up pregnancy….yg ada asma tau lah…masa cek perut tu..cik misi akan letak kt satu nozzle soh tiup…ada indenter yg akan bergerak…baca kt scale tu bape bacaan indenter tu bergerak..ada formula siap tekan calculator pastu plot kt graf hihihi i cian tgk cik misi yg muda2 mesti kalut nk cari formula tu… silinder ni single use ..ye lah bekas mulut org…tp kalu bg kt kte nt tiap kali dtg cek up kena bawak..tp i selalu jgk berdrama oohh tertinggal dlm keta…x capai matlamat klinik nk jimatkan kos harharhar

okay la…sudah2..teruskan pulun bersantai2 habiskan marking…dah study week carry mark x siap lg kuang3

Advertisements